Salgsboder - BRITISK MOTOR SHOW 2018 på STRANDET HOVEDGAARD

BRITISK MOTOR SHOW
STRANDET HOVEDGAARD
      11. AUGUST 2018
Go to content

Main menu:

Salgsboder

For at skabe miljø og stemning vil der på træfpladsen være nogle salgsboder og salgsområder, hvor deltagere og gæster har mulighed for at købe britiske varer og specialiteter.

Har du noget som du gerne vil sælge til vores træf, så ring og tag en snak med Freddy på 22370037, så kan vi finde en plads til dig.

Bageriet 11i11 kommer til vores træf med deres flotte Bedford salgsvogn, hvor der kan købes mange spændende specialiteter bl.a. cucumber sandwich og andre lækre sandwich.

Linie 11 foodtruck har en fortid som ambulance i London. Det er en Bedford fra 1982. Den spinder som en mis og bringer smil og glæde. Den er fuldt udstyret med sandwichkøkken hvor vi både kan lave varme og kolde sandwiches.

Kom og smag lækre specialiteter.


Ugelris Gaardbryggeri leverer øllet til vores træf, hvor vi blandt andet serverer vores egen BMS Classic 2018.

Ugelris Gaardbryggeri hører til blandt de små mikrobryggerier, hvor der satses ekstra meget på kvalitet og godt håndværk.

Larsen Viborg - veteranbiler med fadølsanlæg - har venligst stillet denne flotte Morris 1000 til rådighed, så øllet ankommer standsmæssigt til træf.

I den ene længe har vi 8 forhåndværende grisebåse til rådighed, hvor hver enkelt bås på cirka 6 kvm. under træffet udlejes til salg af britiske varer og specialiteter.

Du kan leje en bås for 500 kroner, hvor du så frit kan sælge dine varer.

På nuværene tidspunkt er følgende slagsboder tilmeldt:

  • Nyströms Retro Garage

  • Britisk Motor Shop

  • The Old Garage


 
Back to content | Back to main menu